Родни футболни национали нямаха късмет при жребия за най-голямото първенство. Младежкият национален

...
Родни футболни национали нямаха късмет при жребия за най-голямото първенство. Младежкият национален
Коментари Харесай

Младежките национали научиха съперниците си в квалификациите за Евро 2025

Родни футболни национали нямаха шанс при жребия за най-голямото състезание. 

Младежкият народен тим на България до 21 години ще би трябвало да премери сили с сегашния европейски първенец Германия в квалификациите за Евро 2025. Останалите отбори в нашата група „ D “ са Полша, Израел, Косово и Естония.

Общо 52 тима ще се борят за 15 места на форума, а там по право към този момент се класира домакинът Словакия. Жребият бе изтеглен през днешния ден в Нион, а квалификационната фаза ще се организира сред месец март 2023-та и октомври 2024 година. Победители в деветте групи, както и подгласниците с най-хубави индикатори (без да се броят резултатите против отборите на последно място), ще се класират непосредствено за финалния шампионат, а останалите шест тима, приключили на второ място, ще играят плейофи.

От БФС допълниха, че програмата на мачовете в нашата квалификационна група ще бъде направена в допълнение след съвещания сред участниците. Припомняме, че в последните си контролни срещи възпитаниците на Александър Димитров записаха нулево реми против Словения и отстъпиха с 0:3 на Босна и Херцеговина в среща, която се игра в Благоевград, пише actualno.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР